Povedali o zápase (3)

jezisko napísal:

ja by som len chel povedat ze LG ma tiez hraca v najlepsej jedenastke OBFZ - Jozka SRAMA (pozdravujem) a k tomu vykonu len jednoducho - LG hralo to co potrebovalo a naskok si udrziavalo.. to ze sa nehralo hore-dole je vsetko taktika ... :)

Pridané: 04.02.12 19:57.
kcepec napísal:

Po sérii zápasov z nižších líg, prišlo stretnutie v „zaujímavejšej“ trojke. Avšak očakávania zaujímavého duelu zamrzli ešte pred dverami haly. Nuda, nudovitá, chudobný počet striel aj krajších momentov, avšak až deväť kariet – sedem žltých a dve červené. Lepšie začal líder ligy – LG, keď už v 3.minúte otvoril skóre Šimkulič, 1:0. Po dobrej prihrávke sa elegantne zbavil brániaceho hráča a zoči-voči brankárovi sa pohodlne presadil. To bolo na dlhé minúte všetko. Namiesto futsalových akcií sa zbierali fauly a už spomínané karty. V 18.minúte sa potreboval vyrozprávať Podmalik a pobral sa predčasne do sprchy. Oslabená Aura vyrobila, v tom čase, už šiesty faul a z následného 10m kopu bolo v 19.minúte už 2:0. Za nezmeneného stavu prišla prestávka. Ani v druhom dejstve sa obraz hry nezmenil. LG malo stále svoju pohodu, „pohrebáci“ absolútne bez myšlienky, vysoké nakopávané lopty do bránkoviska nemali presnosť a pre súpera neznamenali žiadnu hrozbu. Zlom prišiel 30.minúte, keď najlepší oblastný futbalový brankár za rok 2011 – Majtán, pustil relatívne ľahkú strelu a bolo už 3:0. Aure sa snaha nedala uprieť, ale jej prvý strelecký zápis prišiel až v 38.minúte, keď odrazenú loptu z priameho kopu dostal za bránkovú čiaru Janči – 3:1. LG však odpovedalo vzápätí a bolo po stretnutí. Úplne zaslúžená domáca výhra, ktorý to majú nakročené do druhej najvyššej mestskej ligy, Aura bez myšlienky a značne nervózna, úplne sklamala.
P.S.: pozdravujem vedúcu „babského“ fanklubu LG Luciu M. a po minulotýždňovej neúčasti jej značím veľmi neskorý príchod.

Pridané: 04.02.12 18:18.
lucka napísal:

Vedúca fanklubu bola do 17tej v práci a potom sa veľmi ponáhľala na zápas, aby nedostala ďalšie Á-čko :)
A náhodou príchod nebol veľmi neskorý, lebo som stihla ešte pár minút prvého polčasu :D
Pozdravujem Karola Č. :)

Pridané: 04.02.12 20:05.
Prihlás sa aby si mohol prispievať do diskusie.