Povedali o zápase (5)

Laco1 napísal:

Máte na mysli zákroky AURY , ktoré ostali bez povšimnutia rozhodcov ?
A povedzte mi , kde je podľa vás tá hranica slušnosti a normálu . To ste videli len tento zápas ? Veď boli tu už omnoho horšie stretnutia !

Pridané: 01.02.12 12:33.
kcepec napísal:

Je to irónia, ale súhlasím s Vami napísaným, že boli už aj omnoho horšie zápasy. Avšak neviem sa stotožniť s debatou, keď budeme z bezpečia anonymity na niekoho útočiť. Keď len zhrniem z toho čo som videl ostatný víkend – 15 zápasov, tak „rozumiem“ emóciám, aj horúcim hlavám, ale nechápem rôzne teatrálne výstupy a absolútnej straty súdnosti či objektívnosti. Viacero hráčov je „ochotných“ súperovi rozdať množstvá zákrokov ale „prijať“ nie sú ochotní ani jeden jediný, lebo sú na seba nadmieru precitlivení. Takže miera slušnosti pre mňa je snaha aspoň o elementárnu objektívnosť a na ihrisku také vystupovanie voči aktérom, aby po siréne nebol problém podať ruku súperovi alebo rozhodcovi. To mnohí nedokážu.

Pridané: 01.02.12 14:53.
Laco1 napísal:

Bol by som rád , keby sa spomenula aj neschopnosť rozhodcov viesť tento zápas.

Pridané: 31.01.12 10:48.
kcepec napísal:

Netvrdím, že to bol ich najlepší zápas. Avšak na druhej strane potom treba spomenúť aj to, že správanie niektorých jedincov sa úplne vymyká hraniciam slušnosti a normálu.

Pridané: 31.01.12 16:54.
kcepec napísal:

Už prvé meranie síl na jeseň bolo „pekne“ nervózne a ani odveta sa tomu príliš nevzdialila. Obaja súperi nastúpili v celkom početných zostavách, Formula mala síce o „postavičku“ viac, ale iba do 13.minúty keď sa Tretinár po ČK pobral „pod sprchu“. Avšak Straník sa v bránke nemohol spoľahnúť na svoju tradičnú oporu Majtána, ale „náhradník“ Kuba ho zastúpil znamenite. Lepšie si stretnutie rozohrala Aura. Už v polovici prvého dejstva viedla o dva góly a do prestávky pridala ešte jeden strelecký zápis – 3:0. Súper bol v tejto fáze neviditeľný, viac sa venoval mikrosúboju s rozhodcami. Na hru tak už veľa sústredenia nezostávalo a podľa toho to aj vyzeralo. Po prestávka ale nastúpila iná Formula. Skúsila ešte s výsledkom niečo urobiť a takmer sa jej to podarilo. V 35.minúte prišiel ich prvý gól a to hráčov z Bytče tak nakoplo, že ani nie po minútke bol rozdiel už iba najtesnejší 3:2. Straník sa predovšetkým bránil a medzi tyčky prvýkrát trafil až 38.minúte a hneď z prvej strely v druhom polčase bol dôležitý gól na 4:2. Po tejto situácii už snaha Formuly definitívne opadla a opäť sa hráči vrátili k debatám s mužmi v pruhovanom. Zaujímavá bola ešte 46.minúta. Formula síce dala gól ale pre faul na brankára nebol uznaný. To tak nahnevala gólmana Formuly, že sa pobral do šatne ale na polceste vychladol a vrátil sa. Do svojej svätyne však nestihol dobehnúť, predbehla ho dlhá lopta po rýchlo rozohranom kope z bránkoviska Aury 5:2. Duel nováčikov tretej ligy, tak za prvý polčas, zaslúžene pre Auru.

Pridané: 28.01.12 18:53.
Prihlás sa aby si mohol prispievať do diskusie.