Povedali o zápase (9)

kcepec napísal:

Poprosím pisateľa schovávajúceho sa pod menom "ktulu" aby láskavo neklamal. Ja ako časomerač tohto stretnutia a rovnako ani rozhodca Hollý sme žiadnu informáciu o tom, že chytá nieto iný ako je uvedený v pozícii brankára, NEDOSTALI. Zrejme rovnako hodnotná a pravdivá potom bude aj výhovorka o ukradnutých chráničoch počas rozcvičky. Netuším prečo je potrebné, v tak jednoduchých momentoch, KLAMAŤ.

Pridané: 24.02.13 12:01.
Citizens1880 napísal:

vieš štatistyky pozerajú a riešia tý čo sa snažia byť čo najlepší noo vieš oni sa na rozdiel od vás snažia a nedopisujuú sa na súpisky a nezvyšujú svoju výkonnosť na úkor druhých no vidím že stále nerozumieš d´futbalu a futsalu noo ked chcete podvádzať nech sa páčimje to vaša zbabelosť a hanba!!! ostatný brnakári mlžu makať no čo ked sú tu taký ako vy a sú ochotný klamať a podvádzať !!! nech sa vám tak darí aj dalje naučte sa Fair-play!!!

Pridané: 19.02.13 21:32.
Citizens1880 napísal:

Malaga na ihrisku nariekate ked sa vám zakrivdí a tu hráš dôležitého ty Rupík je písaný nebol tam hovorí ti niečo Fair-play???? len si zober že napr. individuálne štatistiky on nieje na zápase a rastie mu percentuálna úspešnosť to je v pohode že ???? takto podvádzať sa zamysli nad tým !!!

Pridané: 19.02.13 09:53.
choper321 napísal:

aspon vydno ako odrbavas..ukradly chranice a zaniesli do satne co :DD ach boa...a brankar bol mozno vas hrac ale rupik tam ani nebol !a pisal si ze hral cize cosika tu bude lebo sa pleties dost kamarat ..,..a je mi to jedno ja som neprehral ale zda sa mi ze boli ukrateny o 3 body

Pridané: 18.02.13 18:47.
choper321 napísal:

neviem kto tu pise ale brankar krupik isto nebol ale ten co chyta je tusim hrac malagy ..ze ukradly chranice paana boha odpadnem vyhovorka ako 5 rocne detisko :D :D ostatny mozu dostat karty za chranice a za naustnice a retiasky tak preco by ste vy nemohly mi povedz ? :D

Pridané: 18.02.13 15:27.
« 1 2 »
Prihlás sa aby si mohol prispievať do diskusie.